Končnica: 1/4 finale 2. tekma
Roto-Kema Puconci
vs.
Formula Formis
1:3
(22:25, 13:25, 25:21, 20:25)

Brez točk proti Formisu

Objavljeno: 11. 02. 2018 - 23:09:27
Napisal: Aleš Novak
Kategorija: Članice

Formula Formis : Roto-Kema Puconci

3:0 (25:16, 25:19, 25:10)

imag0151

V petnajstem krogu 1. DOL za ženske, sta se včeraj ob 18.30 pomerili domača ekipa Formula Formis in gostujoča ekipa Roto-Kema Puconci.

VŠD Hoče, 10. februar 2018, 100 gledalcev, sodnika: Miklošič in Seifried

Formula Formis: C Ana Pehnec 4, Ana Sešel 3, Valentina Vrbanc 10, Hanna Tupikina 10, Teja Bavdaž 5, L Lina Pajnik, Špela Bukovec, Žana Zdovc Sporer, Nina Kotnik 7, Pia Pravdič 3, Darja Eržen 16, Ana Štern 3

Roto-Kema Puconci: Nuša Svetanič, Dona Vinkovič 2, C Angelina Ajnihar 1, Iva Škraban 11, Diana Oletič 4, Michelle Oletič, Adela Pintarič 1, Tasia Šadl, Nina Kovač 10, Tina Gjergjek, L Veronika Mikl

imag0145

Prvi niz so na servisu začele domače igralke iz ekipe Formula Formis, ki so prav tako dobile prvo točko na tekmi. Domačinke so dobile še drugo in tretjo točko, preden so svojo prvo pri rezultatu 3:1 dobile gostje iz ekipe Roto-Kema Puconci. Pucončanke so se takoj približale na točko zaostanka in rezultat na 3:3 izenačile. Igralke Formisa so z novim zaporedjem treh točk bile znova v prednosti treh točk pri rezultatu 6:3. Domačinke so dobile še naslednjo točko preden so jim servis odvzele Pucončanke. Igralke iz ekipe Roto-Kema so se z novim zaporedjem približale na točko zaostanka pri rezultatu 7:6 in so rezultat na 7:7 tudi izenačile. Na prvi tehnični odmor v prvem nizu so se s točko prednosti pri rezultatu 8:7 odpravile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Po prvem tehničnem odmoru je nova točka pripadla igralkam Formisa, igralke iz ekipe Roto-Kema pa so jim servis takoj odvzele in rezultat na 9:9 izenačile. Domačinke so dobile naslednje tri točke, ko je pri rezultatu 12:9 svoj prvi odmor v prvem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke. Na drugi tehnični odmor v prvem nizu so se gostje odpravile z zaostankom petih točk pri rezultatu 16:11. Po drugem tehničnem odmoru so točko dobile Pucončanke, ki so s tem zaostanek znižale na štiri točke. Domače igralke so jim servis takoj odvzele. Sledila je izmenjava točk in prednost petih točk domačink pri rezultatu 20:15. Pri rezultatu 21:15 je svoj drugi odmor v prvem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema. Po zahtevanem odmoru so točko dobile igralke iz ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti sedmih točk pri rezultatu 22:15. Prva zaključna žoga v prvem nizu je pripadla domačim igralkam pri rezultatu 24:16. Prvi niz se je končal z rezultatom 25:16 v korist igralk iz ekipe Formula Formis.

imag0144

V drugi niz so s prvo točko krenile gostujoče igralke iz ekipe Roto-Kema Puconci domače igralke iz ekipe Formula Formis pa so rezultat takoj izenačile in prišle do vodstva pri rezultatu 2:1. Pucončanke so jim servis takoj odvzele. Ekipi sta si izmenjali še točko preden so z zaporedjem v prednosti treh točk pri  rezultatu 6:3 bile domačinke. Na prvi tehnični odmor v drugem nizu so se s prednostjo treh točk pri rezultatu 8:5 odpravile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Po prvem tehničnem odmoru v drugem nizu je naslednja točka pripadla igralkam iz ekipe Roto-Kema Puconci. Sledila je izmenjava točk in prednost štirih točk domačih igralk pri rezultatu 11:7. Pri rezultatu 12:7 je gostujoča kapetanka zahtevala svoj prvi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru so točko dobile igralke ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti šestih točk pri rezultatu 13:7. Sledila je nova izmenjava točk in ob drugem tehničnem odmoru v drugem nizu, zaostanek šestih točk Pucončank pri rezultatu 16:10. Po drugem tehničnem odmoru v drugem nizu je nova točka pripadla domačinkam iz ekipe Formula Formis. Sledila je nova izmenjava in prednost sedmih točk domačink pri rezultatu 20:13. Pri rezultatu 22:14 je kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci zahtevala svoj drugi odmor v drugem nizu. Po zahtevanem odmoru je točka pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis, ki so s tem bile v prednosti devetih točk pri rezultatu 23:14. Prva zaključna žoga v drugem nizu je pripadla igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:16. Igralke iz ekipe Roto-Kema so se z tremi zaporednimi točkami približale na pet točk zaostanka pri rezultatu 24:19. Drugi niz se je končal z rezultatom 25:19 v korist domačih igralk iz ekipe Formula Formis.

imag0153

Prva točka v tretjem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis. Igralke Formisa so dobile še štiri zaporedne točke, ko je pri rezultatu 5:0 prvi odmor v tretjem nizu zahtevala kapetanka ekipe Roto-Kema Puconci. Po zahtevanem odmoru so točko dobile Pucončanke. Pucončanke so dobile še naslednji dve točki in s tem zmanjšale zaostanek na dve točki pri rezultatu 5:3. Na prvi tehnični odmor v tretjem nizu so se gostje iz ekipe Roto-Kema odpravile z zaostankom štirih točk pri rezultatu 8:4. Po prvem tehničnem odmoru so novo točko dobile domačinke iz ekipe Formula Formis. Sledila je izmenjava točk in prednost devetih točk domačink pri rezultatu 15:6. Na drugi tehnični odmor v tretjem nizu so se Pucončanke odpravile z zaostankom osmih točk pri rezultatu 16:8. Po drugem tehničnem odmoru v tretjem nizu so naslednji dve točki dobile domače igralke, ki so s tem bile v prednosti desetih točk pri rezultatu 18:8. Pri rezultatu 20:8 je svoj drugi odmor v tretjem nizu zahtevala kapetanka gostujoče ekipe. Po zahtevanem odmoru so točko dobile domače igralke iz ekipe Formula Formis. Prva zaključna žoga v tretjem nizu je pripadla domačim igralkam iz ekipe Formula Formis pri rezultatu 24:9. Tretji niz se je končal z rezultatom 25:10 in s tem tudi tekma, ki se je končala z rezultatom 3:0.

imag0152

Izjave:

Matevž Kamnik, trener Formula Formis: »Rad bi pohvalil svojo ekipo danes. Moram povedat, da je bilo zelo malo nihanj. Mogoče samo od začetka pa do, ko smo se sprostili, ko smo odigrali tako kot znamo. Tudi menjave so danes pokazale dobro igro, namreč vse igralke so danes dobile priložnost. Na koncu bi pa rad čestital puncam, saj so za nas to zelo pomembne tri točke.«

Veronika Mikl, libero Roto-Kema Puconci: »Po takšnem tednu kot smo ga imele za sabo, je bila danes ta tekma težka ampak to ni izgovor, da smo končale tekmo tako kot smo. V tekmo smo šle pozitivno ampak to očitno ni bilo dovolj, kajti nasprotnice so naredile vse, tako v obrambi, na servisu kot tudi v napadu. Me se nismo držale tistega kar smo se skupaj dogovorile in to se je tudi videlo na koncu po rezultatu.«ROTO - Roto Group d.o.o. Kema, gradbeni materiali Zavarovalnica Triglav, d.d. Center za ravnanje z odpadki Puconci Občina Puconci Tiskarna aiP Praprotnik MALAR PI-ŠT, Slikopleskarstvo in fasaderstvo Okrepčevalnica Laguna Instalacijski center KA-EL Mercedes Sport Bar Krajevna skupnost Puconci CDC d.o.o. ABC Dom, turizem in gostinstvo, d.o.o. GENERALI zavarovalnica CP Murska Sobota VTH Messer Slovenija ABC Maziva Elektronabava BTS Company d.o.o. Skupina Panvita Dengrad Naravno zdravljenje Vito Trans Beton Andrej Horvat s.p.

Sporočila sponzorjev:

Javni Wi-Fi
Na dopustu včasih ne gre brez uporabe javnega brezžičnega omrežja. Preverite nekaj ukrepov, da boste javni Wi-Fi uporabljali varneje.

Električni avti
Kaj pravita o nevarnosti vžiga pri električnih avtih in reševanju iz njih inovator in strokovnjak za električna vozila Andrej Pečjak in Boštjan Žagar, komandir Gasilske brigade Ljubljana?

Vstop prepovedan
Pridejo nepovabljeni in si pri vas ustvarijo svoj dom. Kako se znebiti mravelj, os, ščurkov in drugih nadlog?

Vodič po zavarovanjih za podjetnike
Eden izmed pogojev, ki jih mora podjetnik zagotoviti, da delo poteka normalno, je tudi varnost. Katera zavarovanja mu pri tem lahko pomagajo?

Dihalne tehnike
Atletinja Brigita Langerholc Žager predstavlja dihalne tehnike, ki pripomorejo k boljšemu telesnemu počutju in optimalnejši športni dejavnosti.

Čez dober mesec dni pa vabljeni na najboljšo tekaško prireditev jeseni – Triglav tek. Ste se že prijavili? Ker je v družbi lepše, smo teke in trase uredili tako, da lahko tečete s prijatelji ali svojimi bližnjimi, na teku Kuža Pazi celo z najmlajšimi. Vse informacije lahko najdete na FB dogodku Triglav tek, svojo tekaško vnemo pa delite s svojimi sledilci na instagramu pod oznako #triglavtek.

Luka Pušnik
direktor službe za korporativno komuniciranje

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup

Vabljeni v Triglav Lab, digitalni center Zavarovalnice Triglav, kjer se lahko seznanite z novimi storitvami in idejami. Simulator varne vožnje, virtualno izkušnjo, kako poteka reševanje iz avtomobila ob hudi prometni nesreči, simulator potresa … je le nekaj zanimivih razlogov za obisk.

Računalniški kriminalci ne napadajo zaradi pozornosti, pač pa zaradi materialnih koristi. Poučite se, kje so ranljive točke vašega digitalnega življenja, kako ravnati z gesli, zakaj je pomembno posodabljati protivirusne programe in kako zaščititi podatke.

Ne le, da narašča število računalniških incidentov, povišujejo se tudi odškodnine, ki jih računalniški kriminalci zahtevajo za povrnitev podatkov. Poleg obveznih zaščitnih ukrepov lahko za svoje podatke na elektronskih napravah zdaj poskrbite tudi z zavarovanjem kibernetske zaščite.

Kaj narediti v soboto zvečer, ko se zamaši odtok? Preverili smo možnosti z dvema mojstroma vodovodnima inštalaterjema. Kaj pa lahko naredite preventivno, da do zamašitev ne bo prihajalo? Preberite tudi to.

Za konec pa vas naj vas in vaše sledilce povabimo, da oddate svoj predlog za najlepšo planinsko pot. Ste vedeli, da imamo v Sloveniji imamo kar 10.000 km urejenih in označenih planinskih poti? Letošnjo sezono v okviru naše družbeno odgovorne akcije Očistimo naše gore v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije izbiramo najlepšo.

Seveda pa velja, da nas označite tudi ob svojih uspehih, da vam bomo lahko čestitali in se veselili z vami.

Facebook: Zavarovalnica Triglav :: Twitter @TriglavGroup

Cenetu Prevcu se po izteku skakalne sezone dogajajo neobičajne stvari: pred časom so ga namreč gasilci rezali iz avta. Kaj točno se je dogajalo, si lahko ogledate na tej povezavi, v posebnem 360-stopinjskem video posnetku pa še, kako reševanje izgleda skozi oči voznika in skozi oči gasilcev.

Vabimo vas, da pomagate širiti preventivno sporočilo akcije bodisi tako, da delite katero od zgoraj navedenih vsebin, ali pa katero od Cenetovih objav na Twitterju ali Facebooku, da skupaj dosežemo čim več ljudi.

Oglašamo se s februarskim izborom člankov z našega svetovalnega portala Vse bo v redu, kjer se trudimo, da zapletene stvari glede zavarovanj razložimo na razumljiv način. Zato smo tokrat prosili za pomoč otroke zaposlenih na Zavarovalnici Triglav in jih vprašali, kaj je zavarovalna polica in kdo je zavarovalni agent.

Vabimo vas torej, da si ogledate posnetek in se nasmejete prikupnim otroškim razlagam zavarovalniških izrazov. (Pa vi? Bi znali jasno in enostavno razložiti, kaj je zavarovalna polica? Ko vam jo zastopnik izroči, jo vedno natančno preberete?)

O tem, da ima tek številne pozitivne učinke, ni treba zgubljati besed. A intenzivna tekaška vadba in udeleževanje na tekaških prireditvah sta postali modni muhi. Je teka lahko preveč in kakšne so posledice, smo vprašali tri strokovnjake: športnega psihologa, tekaškega trenerja in profesorja športne vzgoje.

Ali veste, katere živali se lahko znajdejo pred vašim odbijačem? Ali je prav poklicati policijo ali center za obveščanje? Kako je s kritjem škod, ki se pokažejo šele pri demontaži? V testu preverite, kako dobro bi se znašli ob trku z divjadjo.

Kaj je bolj prijetnega od posedanja ob toplem kaminu po napornem dnevu? A če na kamin ali peč niste mislili ob gradnji, še ni prepozno. Kaj morate upoštevati, če se lotite vgradnje kamina ali kaminske peči in kako pravilno in varno kuriti? Preberite nasvete.

Splet in družbena omrežja ponujajo takojšnjo zadovoljitev potreb po druženju, potrditvi, sprostitvi, zabavi, iskanju informacij. A hitro se lahko ujamemo v zanko nenehnega stresa, da moramo biti vedno dosegljivi, ali strahu, da ne bi česa zamudili. Strokovnjaki so pojava poimenovali nomofobija in FOMO.

To je naš februarski izbor prispevkov. Prosimo vas, da jih delite s svojimi sledilci na svojih družbenih omrežjih. Pri tem nas označite. Na Facebooku smo kot Zavarovalnica Triglav, na Twitterju pa @TriglavGroup.

Da se bomo lahko veselili z vami in vam čestitali, pa nas ob svojih uspehih na družbenih omrežjih označite tudi vi ali nas obvestite!

Lep pozdrav do marčevskega izbora vsebin!


Vse pravice pridržane © 2006 - 2018 ŽOK Roto-Kema Puconci